İletişim Hattı +90(348) 813 1044

KİTSO’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

• 19.09.2022
Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yıl da “Kırtasiye Yardım Paketi” dağıtımı ile eğitime desteğe devam ediyor.
Kilis Ticaret ve Sanayi Odası her yıl geleneksel olarak düzenlenen yardımlar kapsamında 46 ilk ve ortaöğretim okuluna kırtasiye yardım paketi dağıtımı yaptı. KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, eğitimin tüm dünyanın temel direği olduğunu ifade etti. Celkanlı, “Bu nedenle Eğitim ve Öğretime katkı sağlamak hepimizin görevi olmalıdır. Bu düşünceden hareketle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin destekleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl da kırtasiye yardımı yapıyoruz” dedi. KİTSO Başkanı Celkanlı, “Bu konuda kaynak sağlanması ve kırtasiye malzemelerinin temin edilmesi hususunda çalışmaların tamamlandığını, ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere 690 kırtasiye yardım paketinin okullara teslim edilmeye başlandığını belirterek, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ve kırtasiye yardım paketi dağıtımının okul idarelerince yapılacağını” ifade etti.
KiTSO Başkanı, “Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olmaktan kıvanç duyuyoruz.Eğitime verdiğimiz destekler bundan böyle de artarak devam edecektir.” dedi.
  • KİTSO’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Online Belge Sistemi
Whatsapp ile İletişime Geç